mm

äter choklad istället för mackor. oftast är det inte gott, men idag, mm.

dairy milk


visste ni att det finns 600 grams chokladkakor i england? det är fett.

backseat love


ny


sitter med en ny liten gullig dator. jag tror att vi kommer att bli bra kompisar. för första gången i mitt liv har jag webcam.

blyerts

snyggt!

19 dec

jag kollar på marie antoinette, och tänker att nästa gång jag fyller år ska jag önska mig riktiga champagneglas. att ha utifall att.

på g

en artikel om monarki, aristokrati, oligarki, plutokrati, teokrati och autokrati.

försvunnen

jag känner mig ofta väldigt förvirrad nuförtiden. går omkring i skolan och vet inte riktigt vad jag håller på med. eller var mina tankar är. jag kommer en timme tidigt till lektionen. jag skickar sms till oskar som ska till mamma. jag smsar pappa och frågar hallå, är pappa i frankrike, det skulle egentligen ha skickats till mamma. jag är en dålig dotter som inte håller koll på var mina föräldrar håller hus. jag glömmer överhuvudtaget bort mycket saker. glömmer saker kvar. glömmer att göra saker. har det alltid varit så? eller börjar jag, vid 17 års ålder, att bli gammal och senil?


7 december

allt går in i någon slags vintertrötthet. till och med dörrarna på hvifeldtska känns trögare. trappstegen känns högre och tyngre. jag undrar varför folk bor kvar i sverige, när det blir lika kallt varenda vinter och varenda människa blir vinterdeprimerad. jag funderar på att åka någonstans, kanske barcelona, dra min kos så snart jag har gått ut gymnasiet. antgagligen blir det nog inte av. det är faktiskt väldigt trevligt med gratis universitet.

men öh. vinter.




från barcelona i somras.

att putsa glasögonen

är att fördriva tiden.

honung



onsdagsmorgon



RSS 2.0