en tresor


jag är den coola tjejen, ne c'est pas?

verkligheten är ibland faktiskt trevlig mot stackars själar

åh, känslan av att det mesta går bra även av om det är stressigt och mycket, men man klarar balansgången utan mycken nöd och näppe, jag gillar den. fast något saknas och är alldeles för långt borta.

lördagskvällen ligger framför mig och det är varmt i luften, jag har spelat pokemon på ett gammalt turkost gameboy colour i en och en halv timme. varför glömde man bort sina gameboy?

jag har också hittat ca 3 klänningar i utklädningslådan som kan sys om till något riktigt tjusigt. och nu ska jag laga pasta med sås och någonting och bacon!

bon soir!


14 mars

jag känner våren i mina tår ( som äntligen får tillbringa dagarna i tygskor), dricker jordgubbssmoothie och ska snarast påbörja en harry potter-halsduk.

det kan nog bli något det här.

den 9 april

jag funderar på om det är riktigt okej att sitta i sin ensamhet runt tolvsnåret en prima fredagskväll och titta på en dokumentär om andra världskriget i japan på BBC Knowledge. jag kommer fram till att det nog är okej.

särskilt som man färdigställer en stickad kofta som egentligen inte ska vara oversize men tydligen blir det.

och ät inte yoghurt med äpple- och kardemumma-smak (jag orkar inte kolla vilket märke). den är bara skum på ett ofördelaktig vis och äpplebitarna smakar som övermoget och mosigt äpple.

aurevoir mes amis, (peut-être) à bientôt!

berlinism





facebookstulna bilder, gestaltandes ett berlin i sin bästa dager. själv har jag två engångskameror fulla av liv som bara väntar på att få framkallas.

RSS 2.0