27 oktober

fördriver tid, te, regn, medeltidsprov och ett hus. snart ska jag kolla på ett nytt hus.

snitsigt



hej därute



det var chokladfestival i göteborg. galet! trestusen ton choklad senare åker vi hem, och här ute på landet händer det precis ingenting. världen kan omöjligt bli gråare, folk kan omöjligt bli mer bortresta eller upptagna eller svåra att vara med. och oskar saknas mig. jag längtar till något med lite mer liv, lite mer stad, lite mer värme. varför bor man egentligen här ute? det är ju så långt bort.

optik

jag kommer snart, om inte mer än några veckor, få glasögon. det känns tjusigt. det känns skönt att förhoppningsvis få bli av med huvudvärken som har plågat mig det senaste året. att ha glasögon har alltid känts som en liten elegant dröm, för det är bara att erkänna: med rätt glasögon blir man assnygg. men med tanke på tankspriddhet kommer jag jämt att glömma dem på olämpliga ställen. man måste se till så att man har plats för dem i väskan, man kan alltså inte ha en miniliten väska. man måste putsa dem och vara försiktig med dem. efter ett tag kommer min syn kanske att bli sämre (det är inte så himla illa nu, bara lite översynthet). dessutom kostar det en väldig masssa pengar.

men i vilket fall, nu går jag omkring i ett par dösnygga oscar jacobsson-bågar på test, och försöker att välkomna mitt nya jag.

-




They Don't Care About Us


jag tycker att det här är döcoolt. verkligen. det blir riktigt bra fram emot 1.45.

rum

jag har en vision. att mitt rum ska sitta ihop, se fint ut och kännas som hemma. på senaste har det varit ingetdera, för att nu råka ut för en städgalen viktoria med damsugare trasa och soppåse. nu känns det lite mer hemma. på nattduksbordet finns det märken efter tusen koppar te.




tid

jag lever stora delar av mitt liv i en blå buss. jag är alltid påväg. och när jag inte är påväg väntar jag på att vara påväg. nu sitter jag med dåliga pailjotter i håret, engelskaboken i närheten och snart på väg till inflyttningskalas. för en gångs skull utan inblandning av en blå buss.

Nueva York

internet är halvt!

New York



små glimtar, jag längtar tillbaka!

RSS 2.0