picknickfestival









jag har på tok för lite att göra, med nationella prov och svenskaskrivningar avklarade, men här är i vilket fall bilder från en på många sätt helgrym dag.  picknickfestivalen 2009!

undrar hur mitt liv hade varit nu om jag aldrig gick dit?
slumpen är så vacker



Kommentarer
Postat av: julia gård

berätta något jag inte redan vet.

2009-12-15 @ 18:03:51
URL: http://juliagardlund.blogg.se/
Postat av: Anonym

ja, det är galet. helt konstigt. helt fint. och helt sant.



puss

2009-12-15 @ 19:49:00
Postat av: Hilda

slumpen ja. jag undrar om den ens finns. om inte allt redan är förutspått i sann orsak - verkan anda. Jag försöker komma ihåg vad jag gjorde den där dagen. Det var en fin dag, även om den liksom sommarens alla dagar fylldes av ångesten över framtiden. Den ångesten har släppt nu. Kanske på grund av slumpen. Kanske på grund av att du gick till picknickfestivalen den där dagen.



Även utan ångest präglas mina dagar av funderingar kring vad framtiden har att inbringa. Vad framtida möten med förgågna vänskaper kan leda till. Om det går att lära känna folk på nytt trots tusen timmar av tystnad. Kanske är att acceptera det som blivit ända sättet, trots att det inte blivit som man velat.



Förlåt min utläggning. Ha en fin jul!

2009-12-16 @ 08:34:58
Postat av: sofi

jag håller med. slumpen kan vara något av det finaset vi har.

2009-12-16 @ 19:28:40
URL: http://sofiback.blogg.se/
Postat av: Emma

fan va ballt, fan va BALLT! Oskar, Vicky, Nora, slumpen!?! ojojojXD

2009-12-17 @ 21:20:41
URL: http://tandernapatork.blogg.se/
Postat av: Hilda

ja. slumpen kanske är vacker. jag har aldrig riktigt tänkt på den på det sättet. Däremot tycker jag att valet är vackert, och det är ju också en motsats till orsak-verkan-teorin. Av den anledningen föredrar jag också att inte tänka att allting är förutbestämt. Det spelar ju egentligen ingen roll om det är det eller inte för vi kommer ju aldrig få reda på vilket. Eftersom vi som människor aldrig vet vad framtiden har att inbringa kan man ju lika gärna tänka att det är slumpen, eller valet, eller bådadera som styr och inte att allting redan är bestämt. Filosofi var för övrigt den mest givande kursen på gymnasiet om du frågar mig. Den förändrade mitt sätt att tänka.



När det gäller att lära känna folk igen efter långa avbrott så är jag ganska övertygad om att det fungerar alldeles utmärkt. Frågan är bara om man fortfarande vill lära känna varandra igen efter tusen timmars tystnad. Vissa saker bör man ta tag innan det är försent.

2009-12-23 @ 17:23:21
URL: http://tokrolig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0